Naciye Suna Oktay Tekin Anaokulundan Bir İlk Daha!

0
214

“İyilik Kolonyası Engelleri Aşacak”

Naciye Suna Oktay Tekin Anaokulu Müdürü Hüseyin Gündüz, okul öğretmen ve öğrencileri yine farkındalık yarattı.

Kentimizde hizmet vermeye başladığı günden bu yana hayata geçirdikleri sosyal sorumluluk projeleriyle kent halkının takdirini kazanan Naciye Suna Oktay Tekin Anaokulu, ses getirecek bir etkinliğe daha imza attı.

Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla, Karaağaç Özel Eğitim Uygulama Merkezi’ndeki özel çocuklar yardım amacıyla ‘İyilik Kolonyası’ yapan okul öğrencileri minik elleriyle harikalar yarattı. Öğretmenleriyle birlikte gerçekleştirdikleri etkinlikte üretmenin hazzını yaşayan minikler, keyifli dakikalar da yaşadı.

Gerçekleştirdikleri etkinlik hakkında bilgiler paylaşan Naciye Suna Oktay Tekin Anaokulu Müdürü Hüseyin Gündüz; “3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla, Karaağaç Özel Eğitim Uygulama Merkezi okulundaki engelli özel çocuklarımızın ihtiyaçlarını bir nebze gidermek ve yardım için, çocuklarımızla birlikte ‘İyilik Kolonyası’ yaptık. Alacağınız her kolonya onların ihtiyaçlarına merhem olacak. Duyarlılığınız için şimdiden çok teşekkür ediyoruz… Engelsiz bir Dünya için hep birlikte el ele” şeklinde konuştu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here