CHP’li Gençlerden Anlamlı Ziyaret

0
154

“Bu Yaşamı Herkes İçin Kolaylaştırmak Bizim Elimizde”

Cumhuriyet Halk Partili Gençler, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla ilçemizde hizmet veren özel eğitim ve rehabilitasyon merkezindeki engelli gençlerle bir araya geldi.

CHP İskenderun Gençlik Kolları Başkan adayı Alkan Köybaşı, İl Gençlik 3. Bölge Başkanı Halef Konyalı önderliğinde Uğurböceği Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezi’ne ziyarette bulunan CHP’li Gençler, merkezde eğitim gören engelli kardeşlerine boyama kitabı dağıttı.

Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Teşkilatı Gençlik Kollarında özellikle sosyal ve kültürel etkinliklerde yer alarak toplumun her alanına dokunmaya gayret gösteren Gençlik Kolları Başkan adayı Alkan Köybaşı ve İl Gençlik 3. Bölge Başkanı Halef Konyalı, engelli öğrencilerle tek tek ilgilenerek onlarla keyifli zaman geçirdiler.

Toplumun tüm kesimlerine dokunmak, onların sorunlarına ortak olmak ve çözüm üretmenin sosyal demokrat anlayışın bir gereği olduğuna dikkat çeken Köybaşı ve Konyalı; “Biz Atatürk ve CHP gençliği her daim bu anlayışın sürdürülebilirliğiyle hareket etmekteyiz. Bugün de 3 Aralık Dünya Engelliler gününde Rehabilitasyon merkezinde eğitim gören engelli kardeşlerimizle birlikte olduk, onlarla zaman geçirdik. Sıcak kalplerine dokunduk. Yaşamın bize ne sunacağını bilemeyiz ama bu yaşamı herkes için kolaylaştırmak bizim elimizde.

Bu nedenle el ele, kol kola, gönül gönüle hep birlikte çalışacak ve engelli dostlarımızın sesi olacağız. Güzel yüreklerini bize açan kardeşlerimize teşekkür ederiz. Her insan engelli adayıdır çünkü engelli olmak bir seçim değildir” diye konuştular. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here