İTSO ‘Yerel Esnafa Destek’ Kampanyasına Devam Ediyor

0
72

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası  (İTSO) yerel esnafa destek olmak ve konuyla ilgili farkındalık oluşturmak amacıyla başlattığı ‘Yerel Esnafa Destek’ kampanyasına devam ediyor.

Yerel esnaftan alış veriş yapılması ve yerel esnafa destek kampanyası kapsamında esnaflara vitrinlerine asmaları için afişler dağıtıldı.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası muhasip üye Gassan Kuran da, üyeleri dolaşarak İTSO’nun yerel esnafa ve üyelere destek amacıyla çalışmalar yaptığını ve her zaman esnafın yanında olduklarını anlattı.

İskenderun esnafı da karşılarında İTSO yetkililerini görünce, İTSO’nun esnafa verdikleri desteklerden dolayı teşekkürlerini ilettiler.

İTSO Muhasip üye Gassan Kuran, üyeleri kampanya hakkında bilgilendirerek; “Alış verişlerimizde yerel esnafımızı tercih etmenin  bölgemizde faaliyet gösteren işletmelerimiz açısından olumlu yansımaları olacağını düşünüyoruz. Ayrıca  halkımızın yerel esnaftan alış veriş yapmaları durumunda şehrimizde kullanılan sıcak paranın da bir şekilde yine şehrimizde kalacağını  ve geri esnaflara  döneceğine inanıyoruz. Bu farkındalık ve sorumluluk anlayışıyla bizlerde buradan çağrıda bulunuyoruz, yerel esnafımızdan alış veriş yapalım, esnafımıza sahip çıkalım” dedi.

İTSO tarafından hazırlanan afişlerde dikkat çekici ve vurgulu yazılarla esnafa sahip çıkılması anlatıldı. İskenderun’daki esnaflara dağıtılan binlerce afişte; “Alış verişlerinizi İskenderun’daki yerel esnaflardan yapalım İskenderun kazansın, Birbirimizden alış veriş yapalım birbirimize destek olalım. Semtimizin dükkan ve mağazalarından alışveriş yapalım. Türkiye bu uygulamaya gidiyor lütfen siz de katılın. Yerel esnaflarımızdan alış veriş yapalım kapıları hep açık kalsın. Alış verişin mekanı çarşıdır, çarşının ana direği esnaftır” yazıları yer aldı. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here