MKÜ Judo Takımı Tutulmuyor!

0
336

İller Arası Judo Turnuvasına katılan Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Judo Takımı, bayanlarda 7 birincilik, 5 ikincilik ve 6 üçüncülük elde ederek, takım halinde birinci oldu. Başarılı judocular, elde edilen başarılarını MKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder ile paylaştılar.

Kilis’te yapılan İller Arası Judo Turnuvası’nda başarıyla dönenen MKÜ Judo Takımı, elde ettikleri madalyaları ile birlikte Rektör Güder’i ziyaret ettiler. Hayli neşeli geçen ziyarette minik judocu Yasemin’in tavır ve konuşmaları ilgi odağı oldu. Judo hakkında bilgiler veren Yasemin’in sempatik tavırları salondakileri kahkahaya boğdu.

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hüseyin Kırımoğlu’nun da yer aldığı ziyarette Judo Takımı Antrenörü İbrahim Saday, takımın mevcut durumu hakkında bilgiler verdi. Rektör Prof. Dr. Güder’e judo takımının başarılarının bundan sonraki dönemlerde artarak devam edeceğini söyleyen Saday; “Judo Takımımız Kilis’te yapılan İller Arası Judo Turnuvası’nda Bayanlarda 7 birincilik, 5 ikincilik ve 6 üçüncülükle elde ederken, takım halinde birinci olduk. Erkekler de ise; minik erkekler ve ümit erkekler kategorisinde takım üçüncüsü olarak başarılı bir sonuç elde ettik” dedi. Saday, üniversiteyi daha iyi temsil edebilmek için malzeme ve diğer eksikliklerin giderilmesi konusunda yardım da istedi.

Bu konuda gerekenin yapılacağını söyleyen Rektör Prof. Dr. Güder, judo takımı sporcularıyla yakından ilgilenerek onlara MKÜ logolu kol saati hediye etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here