Belediyeden Engellilere Tam Destek!

0
133

Hatay İşitme Engelliler Erkek Futbol Takımı, 2. lige yükseldi…

Türkiye İşitme Engelliler Erkekler Futbol Bölgesel ligden mücadele eden Hatay İşitme Engelliler Erkek Futbol Takımı, 2. lige yükseldi. İşitme Engelliler Erkek Futbol Takımı, elde ettikleri bu başarıyı Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş ile paylaştı. Gerçekleştirilen ziyarette Belediye Başkanı Savaş’tan takıma tam destek çıktı.

Hatay İşitme Engelliler Erkek Futbol Takımı idareci, antrenör ve sporcuları, Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ı makamında nezaket ziyaretinde bulundular. Futbol takımı idarecisi Nizamettin Gür; “Hatay İşitme Engelliler Futbol takımı olarak bölgesel ligden 2.lige yükselme başarısını elde ettik. Takımımız aynı zamanda 1.ligde başarıyla mücadele eden Antakya Belediyesi İşitme Engelliler Futbol takımına altyapı oluşturmaktadır. Takımımızda yer alan 4 sporcumuz 1.ligde oynamaya hazır durumdadır. Sizlerin bugüne dek bizlere, işitme engelliler futbol takımlarımıza, farklı spor branşında faaliyet gösteren kulüplere ve sporculara sağladığı büyük katkı ve desteklerinizden ötürü sizlere bir kez daha teşekkür ediyoruz” dedi. Gür, Türkiye İşitme Engelliler Erkekler 2.Futbol ligindeki ilk maçlarını 17 Mart’ta Antakya Nazım Koka Sahasında Gaziantep İşitme Engelliler Futbol takımıyla oynayacaklarını da sözlerine ekledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Savaş, bölgesel ligden 2.lige yükselme başarısı elde eden Hatay İşitme Engelliler Futbol takımı idareci, antrenör ve sporcularını ayrı-ayrı tebrik ederken, bu başarının kendilerini mutlu ettiğini ve gururlandırdığını söyledi. Başkan Savaş; “Antakya Belediyesi olarak Hatay İşitme Engelliler Futbol takımımıza desteğimiz tamdır” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here