H. İbrahim Çelik; “Her Gün Kadınlar Günüdür”

0
87

Saadet Partisi İlçe Yönetimi Kadınlar Günü Nedeniyle Açıklama Yaptı…

8 Mart Dünya Kadınlar günü münasebeti ile Boyacılar Parkında toplanan Saadet Parti İskenderun İlçe Yönetimi, burada bir basın bildirisi okudu. Bildiriyi okuyan İlçe Başkanı İbrahim Çelik; “Dünya Kadınlar Günü gibi anneler, babalar ve sevgililer günü gibi belirli günleri kabul etmiyoruz. Her gün kadınlar, anneler, babalar ve sevgililer günüdür” dedi.

Açıklamasında hükümetin son zamanlardaki icraatlarını da eleştiren İlçe Başkanı Çelik; “Avrupa Birliğine şirin görünmek için iktidar, zina suç sayılmasın yasasını çıkardı. Şimdi de ondan daha tehlikeli Sağlık Bakanlığının ısrarla anne sütü bankası projesi ile toplumun ve kültürümüzün köküne adeta dinamit koymaktadır. Bu proje dini yok etme, silme projesidir. Bizler hep başkalarının projelerini yerine getiren teslimiyetçi bir toplum olduk.

Bugün burada bu şartlar altında dünya kadınlar gününü kutluyoruz. Annelere, kadınlara ‘uf’ bile demeyin diyen bir dinin mensuplarıyız. Bizler Saadet Partisi olarak, daha evrensel düşünüyoruz. İnançlı insanlar olarak her gün dünya kadınlar günüdür, her gün dünya anneler günüdür, her gün dünya babalar günüdür, her gün dünya sevgililer günüdür diyoruz. Her yılımız, her ayımız, her günümüz mübarek olsun” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here