Minik Öğrencilerden Annelerine Muhteşem Hediye

0
246

naciye düzen anaokulu9Hayırsever Naciye Düzen ve çocukları Suna, Oktay Tekin tarafından geçtiğimiz yıl eğitime kazandırılan Naciye Suna Oktay Tekin Anaokulu, geçtiğimiz Cuma günü okul bahçesinde “Anneler Günü” etkinliği gerçekleştirdi. Yaklaşık 350 öğrencinin, öğretmenleri önderliğinde aylardır büyük emek vererek hazırlandıkları etkinlikte yaptıkları gösteriler tüm annelere duygu dolu anlar yaşattı.

Döner, dondurma, pamuk şeker stantlarının da yer aldığı etkinlik tam bir şenlik havasında geçti. Etkinliğe İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Dönmezer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu, okulu yaptıran hayırsever Naciye Düzen ve kızı Suna Tekin de katıldı.

naciye düzen anaokulu10

Gösteriler öncesi kısa bir konuşma yapan Naciye Suna Oktay Tekin Anaokulu Müdürü Hüseyin Gündüz, çocukların annelerine verebileceği en güzel hediyenin kendileri olduğunu vurguladı. Türk kadınının en güzel anne olduğuna vurgu yapan Gündüz, anne sevgisinin, sevgilerin en kutsalı olduğunu belirterek, büyük önder Atatürk’ün sözleriyle Annelerin önemini anlattı. Müdür Gündüz annesi adına etkinliği izlemek için Adana’dan gelen ablasına bir buket çiçek takdim etti.

İskenderun Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu da yaptığı konuşmada, okulu yaptıran Naciye Düzen’in şahsında tüm annelerin gününü kutladı.

Tüm anneler adına okulu yaptıran hayırsever Naciye Düzen’e İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Dönmezer ve Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu tarafından çiçek takdim edildi.

naciye düzen anaokulu11

Konuşmaların ardından öğrenciler sırayla sahne aldı. Heyecanları gözlerinden okunan minik öğrenciler, anne-babalarının beğenisini kazanmak için tüm hünerlerini ortaya koydular. Çoğu annenin gözleri yaşlı izledikleri gösteriler büyük beğeni topladı.

Türk motiflerinin yanı sıra günümüzün sevilen Türkçe ve yabancı şarkıları eşliğinde dans gösterileri, bale, komedi dans grubu, hayvan kostümlü gösteriler, folklor gösterileri sergileyen minikler, ara sıra anne babalarına bakarak onların tepkisini de ölçmeyi ihmal etmediler.

Velilerin ayakta alkışladıkları gösteriler sonrası, okul öğretmenleri hep birlikte halay çekerek yorgunluklarını attılar.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here