Milletvekili Karasayar, Muhtarlarla İftarda Buluştu

0
113

“Halka Hizmet Yolunda Mahalle Muhtarlarıyla Omuz Omuza Mücadele Ediyoruz”

TBMM İdare Amiri ve Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, önceki akşam, kentimizdeki muhtarlarla iftar sofrasında bir araya geldi.

Hasanbaba Restoranda düzenlenen iftar yemeğine Milletvekili Orhan Karasayar’ın yanı sıra İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Ayhan Bodur, muhtarlar ve eşleri katıldı.

İftar sonrası bir konuşma yapan Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun’a hizmet noktasında gece gündüz demeden çalıştıklarını belirtti. İskenderun’u bütün alanlarda geliştirmek ve büyütmek için halka hizmet yolunda mahalle muhtarlarıyla omuz omuza mücadele ettiklerini söyleyen Karasayar; “Çok kıymetli muhtarlarımız ve değerli eşleri ile iftar sofrasında bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Yüce Rabbim tuttuğumuz oruçlarımızı ve tüm ibadetlerimizi makbul ve kabul eylesin” dedi.

Muhtarlarla tek tek tokalaşan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil de; “Cenabı Allah birliğimizi ve beraberliğimizi daim kılsın. Muhtarlarımızla sürekli diyalog halindeyiz. Hepimizin tek bir amacı var o da bu aziz millete hizmet etmek. İftar programımıza katıldığınız için teşekkür ediyoruz” dedi ve sonuna yaklaşılan Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını temenni etti.

Ak Parti İlçe Başkanı Ayhan Bodur da, Ramazan ayının manevi havasını hep birlikte yaşadıklarını belirterek birlik ve beraberlik atmosferinin önemine vurgu yaptı.

Hoş sohbet ve muhabbetle gerçekleşen iftarda, hükümetin bölgemize ve ilimize yapmış olduğu hizmetleri ve yapılması planlanan projeleri hakkında bilgilendirmelerde ve istişarelerde bulunuldu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here