Milletvekili Karasayar, Balık Pazarını Ziyaret Etti

0
189

TBMM İdare Amiri ve Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Ayhan Bodur ile birlikte İskenderun Balık Semt Pazarı esnafını ziyaret etti.

Esnafa hayırlı işler ve bol kazançlar dileyen Milletvekili Karasayar, esnafın talep ve sıkıntılarını dinledi, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise, balık semt pazarının yeni yerinin daha güzel ve daha modern olduğunu kaydederek; “Balıkçılarımız şu anda daha merkezi bir yerde halkımıza hizmet etmektedirler. Yerin daha nezih ve şehir merkezine daha yakın olması esnafımız açısında daha da iyi oldu. Resmi açılışını da en yakın zaman da gerçekleştireceğiz.

Balık Semt pazarında esnafımız tarafından istenilen birkaç hususu giderdikten sonra açılışını hep birlikte yapacağız. Ufak tefek eksiklikler olabilir. Balıkçı esnafımızla bunları görüşüp sorunları çözeceğiz. Bizler her zaman esnafımızın yanında olduk olmaya devam edeceğiz” diye konuştu. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here