Milletvekili Dudu; “Hatay’ın Sorunları CHP İle Çözülür”

0
73

Hatay ve sorunları ile ilgili bir değerlendirme yapan CHP Hatay Milletvekili Av. Mevlüt Dudu; “10 yıldır iktidar olan AKP Hatay’ı daha da geriye götürdü. Sorunlarımız ancak CHP ile çözülür” dedi.

AKP’nin yaptığı icraatların hep oy avcılığına yönelik olduğunu belirten Milletvekili Dudu; “En son yapılan Büyükşehir düzenlemesi ile AKP’nin oy avcılığını bir kez daha ve çok net olarak görüldü. Arsuz ve Defne belediyelerinin sınırları çizilirken vatandaşlar düşünülmemiş ve oy avcılığı hesapları ile ileride ortaya çıkacak birçok zorluğa zemin hazırlanmıştır” dedi.

10 yılı aşkın süredir iktidar olan AKP’nin tüm Türkiye’de ve Hatay’da da şartların daha da olumsuzlaşmasına yol açtığını iddia eden Dudu; “Başbakan’ın ve Dışişleri Bakanı’nın kişisel ihtirasları sonucu komşularımız, özellikle Suriye ile geldiğimiz nokta Hatay’ın sıfır noktasına gelmesine neden oldu. AKP döneminde sürekli artan Hataylı işsiz sayısı Suriye krizi sonucu neredeyse ikiye katlandı. İflaslar peş peşe geliyor. CHP olarak yaptığımız çalışmalar sonucu İlimizin sorunları ve çözümlerini içeren raporumuz hazır. Parti olarak bu raporumuzu hem yerel hem de genel iktidarlarımızda uygulayarak sorunları ancak biz çözeriz. AKP’nin oy avcılığı ve sorun yaratma politikalarının tek çözümü bu nedenle CHP’dir.

Tarım, turizm, eğitim, sanayi ve sosyal sorunlarımız var. Bunların çözümleri ile ilgili çalışma ve raporlarımız hazır. Hatay Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinde alacağımız sorumluluğun bilinciyle AKP’nin yarattığı tüm olumsuzlukların altından ancak CHP’li ve sosyal demokrat belediye başkanları kalkar. Bu nedenle, Hataylıların önümüzdeki yıl yapılacak yerel seçimlerde CHP’ye ve onun göstereceği sosyal demokrat adaylara görev vereceğine inancım tamdır” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here