AK Parti Dörtyol İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

0
140

Türkoğlu; “İki Günü Birbirine Eşit Olanın Zarara Uğrayacağı Prensibiyle Çalışıyoruz”

AK Parti Dörtyol İlçe Danışma Meclisi Toplantısı parti binasında gerçekleşti. Toplantıya Ak Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu’nun yanı sıra, Ak Parti Dörtyol İlçe Başkanı Av. Abdullah Arıcan, Ak Parti Hatay İl İkinci Başkanı Bilgehan Aksoy, Ak Parti Dörtyol Kadın Kolları Başkanı Güzin Çığdır, Ak Parti Dörtyol Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Bozkurt, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Yeşilköy Belediye Başkanı Fatma Görgen Selimoğlu, Altınçağ Belediye Başkanı Yaşar Düz, Hatay İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Aydın, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını AK Parti Dörtyol İlçe Başkanı Av. Abdullah Arıcan yaptı. Teşkilatlarını canlandırmak, safları sıklaştırmak için partilerine üye kayıtları konusunda seferberlik başlattıklarını ifade edem Arıcan; “Bu seferberlik sayesinde AK Parti’ye gönül verip de partimizin yolunu bilmeyenlere ulaşmayı hedefliyoruz. Biz siyaseti dost kazanmak için yapıyoruz. Halkımızın refah seviyesini yükseltmek adına mesai harcıyoruz” dedi.

AK Parti Hatay İl İkinci Başkanı Bilgehan Aksoy da, AK Parti’nin milletin bağrından doğan ve yine milletin hissiyatı ile rotasını çizen bir anlayış içerisinde birçok alanda yapılan muazzam hizmetlerle halkın takdirini kazandığını belirtti. Aksoy’dan sonra söz alan Yeşilköy Belediye Başkanı Fatma Görgen Selimoğlu da, önümüzdeki 1 yıllık sürecin önemli olduğunu belirterek beldelerin birleşip ilçeye dönüşmesinde büyük zorluklarla karşılaşılacağına işaret etti. Halkın zihninde büyükşehir yasası ile manipülasyona başvurup yanlış algıların yaratılmaya çalışılacağına vurgu yapan Selimoğlu, büyükşehir statüsü ile insanların ne tür nimetlerle karşılaşacağının halka iyi anlatılması gerektiğini ifade etti. Hatay’ın vergi diliminde %6’ya girdiğini söyleyen Selimoğlu, bu yüzde 6’lık verginin Hatay’a artık hizmet olarak geleceğinin altını çizdi.

Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, 2002 yılından beri başbakanı çok yakından takip ettiğini ve AK Parti teşkilatlarının çalışma sistematiği üzerine sıkı gözlem yaptıklarını belirterek; “Bu hizmet kervanına katılmak bir onur meselesi haline geldi. Bu onuru bende yaşıyorum, ailemde yaşıyor, inanın şehrimde yaşıyor. Payas halkı yıllardan beri genel seçimde farklı, yerel seçimde farklı bir siyasi hareket içinde olmanın çelişkisini yaşıyordu. Şimdi artık bu olumsuzluk ortadan kalktı. Payas halkı hem genel iktidar hem de yerel iktidar olmanın avantajları ile bizden hizmet bekliyor” diye konuştu.

Son olarak konuşan AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu da, teşkilatın her bir üyesinin birbirinin eksikliğini tamamlamak üzere kendini yürekten sorumlu hissettiği ölçüde hareket ve hizmet bütünlüğünün sağlanacağını belirtti ve mutlak başarının sırrının dayanışmada saklı olduğunu ifade etti. Hizmet kervanına katılan her bir ferdin birlikte dayanışma noktasında koyacağı irade ile yerelde ve genelde bir gayret seferberliği içerisinde olunması gerektiğini kaydeden Türkoğlu, hizmetin bir ibadet aşkı ile yapıldığında bereketli olacağına vurgu yaptı. AK Parti’nin Türkiye’nin 7 bölgesinde birinci parti olduğunu hatırlatan Türkoğlu; “AK Parti bir kesimin ya da bir kısmın partisi değildir. Bilakis, partimiz 780 bin kilometrekare vatan toprağı üzerindeki her bir vatandaşımızı kucaklayan bir Türkiye partisidir. Bugün yüreğimizde hissettiğimiz coşku ve heyecan, milletin güveninden ve milletin hizmetkârı olma şerefine nail olduğumuzdan ileri gelir. İki günü birbirine eşit olanın zarara uğrayacağı prensibi içerisinde çalacağımız çok kapı ve kat edeceğimiz çok mesafeler var” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here