Kılıç; “Hükümet, Milletin Tepkisini Tehdit Olarak Görmüştür”

0
64

Mitinglerine İzin Verilmeyen Saadetli Çalışkan ve Kılıç Miting Alanında Açıklama Yaptı…

Kentimize gelen patriot füzelerine karşı yapmak istedikleri mitinge izin verilmeyen Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç ve Hatay İl Başkanı Necmettin Çalışkan yasaklanan miting alanında basın açıklaması yaptılar. Çalışkan; “Hatay’ın güvenlik korkusuyla miting iptali yüz karası bir durumdur” dedi.

“Patriotlar gelmesin biz geliyoruz” mitingini gerçekleştirmedeki amaçlarının Türkiye üzerinde oynanan oyunlara dikkat çekmek olduğunu ifade eden Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç ise olay çıkabileceği ihtimali sebebiyle mitinglerinin yasaklandığını kaydederek; “Bu güne kadar Milli görüş partileri 43 yıldır mitingler düzenliyor ve yapıyor. Hangi mitingimizde bir olay çıkmıştır ki bu mitingimiz de çıksın. İktidarın bu tavrı, Hükümetin Mitingimizi yasaklama gerekçesi, İktidarın Milli Güvenlik açısından Ülkemizi savaşın eşiğine getiren PATRİOT füzelerini değil, Milletin tepkisini tehdit olarak gördüğünü ortaya koydu” dedi.

Dünün İttihat ve Terakki Fırkasının yerini bugün AK Partinin aldığını öne süren Kılıç; “Dün Vatan Sathı işgal edilmişti. Bu gün 28 noktada NATO ülkemizi işgal etmiştir. Halen daha Türkiye Cumhuriyetinin sınırlarını tanımayanlar, en önemli stratejik müttefikimiz olmuşlardır. Dün Vatanımızı işgal edenler, adeta intikam alırcasına Kahraman ve Gazi unvanlarını almış şehirlerimize bu Patriotları yerleştirerek olası bir savaşta çatışmanın merkezi haline getireceklerdir. Irak’ın İşgali, Suriye’nin içinde bulunduğu durum, İran ve Türkiye üzerindeki hesaplar, hep planın bir parçasıdır. Orta doğuda 22 yeni ülke oluşturulması  çalışmaları böl, parçala ve yut planlarından başka bir şey değildir. Füze Kalkanı ve Patriotlar aynı oyunun bir parçasıdır. Bu Oyun Büyük Orta Doğu Projesi, Diğer bir ifadeyle Büyük İsrail’in Kurulması Planlarından başka bir şey değildir” diye konuştu.

Saadet Partisinin işgalci ve emperyalist anlayışa dur demek için Milli Yürüyüş başlattığını duyuran Kılıç; “Bu Yürüyüşe tüm Halkımızı katılmaya davet ediyorum. Gelin bu İşgale dur deyin” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here