Saadet Partisi Lideri Hatay’da

0
89

mustafa kamalak1Kamalak: “İsmi Gibi Kendiside Çalışkan Olan Necmettin Çalışkan Kardeşimizi Emanetin Başına Getirmelisiniz”

Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak’ın katılımı ile gerçekleşen Aday Tanıtım ve Gençlik Şöleni yoğun katılım ve büyük bir coşku ile gerçekleşti. Salondakilerin sık-sık “Mücahit Erbakan, Başbakan Kamalak” sloganları attığı törende konuşan Kamalak, Türkiye’nin skandallarla çalkalandığını belirtti.

Her şeyin Saadetle değişeceğine işaret eden Kamalak; “Görüyorsunuz ortalık yolsuzluk iddialarıyla çalkalanıyor. Sonrada Saadet’e oy vermeyin diyorlar. Saadet’e oy vermeyin CHP gelir diyorlar. Ey kardeşim, o gelse ne olur bu gelse ne olur. İkisi de faizci, batıcı, taklitçi değil mi? Değişim sizinle olacak. Her şey Saadetle değişecek. Saadet kazanacak saadet kazanınca Hatay’ımız kazanacak, aziz milletimiz kazanacak. O yüzden pırıl-pırıl olan, ismi gibi kendisi de çalışkan olan Necmettin Çalışkan kardeşimizi emanetin başına getirmelisiniz. Milli Görüş kadroları milletimizi özlediği hizmetlere yeniden kavuşturacaktır” dedi.

2009 mahalli seçimlerinden bu yana tespit edildiği kadarıyla 1.522 belediye başkanı hakkında soruşturma açıldığını da ifade eden Kamalak, bunlardan 600’ünün AKP’li, 454’ü CHP’li, 232 MHP’li belediye başkanı olduğunu, 96’sının ise Barış ve Demokrasi Partisi’ne mensup olduğunu söyledi. Milletin önüne pırıl-pırıl adaylarla çıktıklarının altını da çizen Kamalak; “Saadet Partisi iktidara gelmeden, yolsuzluğun, usulsüzlüğün, rüşvetin, talanın, kayırmacılığın, haksızlığın önlenmesi mümkün değildir.  Çünkü biz partilerin değil düzenin alternatifiyiz. Biz var olan tezgâhta taşeron olmaya değil, bu bozuk tezgâhın yerine adil bir düzen kurmaya geliyoruz” diye konuştu.

mustafa kamalak2

Saadet Partisi Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Necmettin Çalışkan da konuşmasında; “Bu seçimler yeniden tarih yazacağımız seçimler olacak. 10 yılı aşkın bir süreden beri ilimizi halkımız iktidara teslim etti. Peki sonuç? Her taraf çukur çamur çöp! 10 yıl içinde Hatay Türkiye’nin en işsiz 5 ilden biri haline geldi. Karşınızda siyaset ömrünü tamamlamış, yıpranmış adaylar var. O yüzden artık denenmemişi deneme zamanı gelmiştir. Her yerde olduğu gibi Hatay’da da Saadeti iş başına getireceğiz. Çalmadan çırpmadan israf etmeden en iyi hizmeti vereceğiz.

Besicilikli çiftçilik, tarım tamamen yok olmuştur. Bunları çözmeden yaptıklarınız bir anlam ifade etmez. Antakya İskenderun arası otoban yapacağız ve iki ilçe büyükşehir haline gelecek. Tarım kooperatifleri kurarak tarımı tekrar canlandıracağız. Buğdayı bile ithal eder hale geldik. Çiftçiler boş yatmayacak. Helal turizm merkezi ile Hatay’ı hak ettiği yere getireceğiz” dedi.

Kamalak ve Çalışkan’ın konuşmalarının ardından adaylar tek-tek tanıtıldı. Adaylar da birer kısa konuşma yaptıktan sonra sanatçı Ammar Acarlıoğlu seslendirdiği eserlerle salonun coşkusunu sürdürdü.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here