Masa Tenisi ve Yüzme Yarışmalarında Dereceye Girenlere Madalya

0
86

5 Temmuz Kültür, Sanat ve Turizm Festivali etkinlikleri kapsamında düzenlenen yüzme ve masa tenisi turnuvalarında dereceye girenlere ödülleri verildi.

İskenderun Belediyesi ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen oldukça coşkulu ve heyecan dolu geçen spor yarışmalarında gençler yeteneklerini sergiledi. Vali Zeki Şanal, yüzme havuzunda ve kapalı spor salonunda düzenlenen yarışmalarda dereceye giren sporculara madalyaları verildi.

Oldukça heyecan dolu müsabakaların yaşandığı festival spor etkinliklerinde İskenderun Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Ferit Ali Gündel, tüm sporcuları tebrik ederek ilçe spor müdürlüğü olarak gençleri sportif etkinliklerde buluşturmaya devam edeceklerini söyledi.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ise, spora ve sporcuya her zaman destek olmaya devam edeceklerini belirterek organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

Müsabakalar sonunda dereceye girenlere ödüllerini veren ve gençlere seslenen İskenderun Kaymakamı İskender Yönden; “Sizler bu yetenek ile bu başarıyla devam ettiğiniz sürece biz size desteğimizi esirgemeyeceğiz. Özgüveni yüksek bir gençlik görüyorum karşımda. Hepinizi yürekten kutluyorum” dedi. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here