İskenderun Belediyesi Okçuluk Kursu Yoğun İlgi Görüyor

0
308

İskenderun Belediyesi tarafından yaz spor okulları kapsamında İlçe spor müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen okçuluk kursu yoğun ilgi görüyor. Kapalı spor salonunda öğrencilere ve gençlere yönelik olarak ücretsiz açılan “Okçuluk” kursu tüm hızıyla devam ediyor. Haftanın belirli günlerinde düzenlenen kurslarda kursiyerlere teorik ve uygulamalı olarak okçuluğun tüm incelikleri öğretiliyor.

Düzenlenen kurslar hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı; “Çocuklarımızın ata sporu olan okçuluğa gösterdikleri ilgi bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Ok atmada oldukça başarılı olan çocuklarımızı ve onları yetiştiren eğitmenlerimizi tebrik ediyorum. İskenderun Belediyesi olarak sporu sevdirecek ve yaygınlaştıracak çalışmalara imza atmak istiyoruz. Bunun için tüm kurum ve kuruluşlarımızla uyum içinde çalışıyoruz” diye konuştu.

İskenderun Belediyesi olarak yaz spor okulları kapsamında düzenlenen kurslardan velilerin oldukça memnun olduğunu belirten İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı; “Velilerimiz, çocuklarının hem ücretsiz hem de uzman eğitmenler gözetiminde spor eğitimi almalarından çok memnun. Bizlere sürekli bu projenin devam etmesi gerektiğini söylüyorlar. Bizlerde her zaman gençlerimizin sağlıklı bir şekilde spor yapmalarının önemine değinerek bu konuda belediye olarak elimizden gelen her şeyi yapmaya devam edeceğimizi söylüyoruz” şeklinde konuştu. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here