FC Meydan Gençlik Coştukça Coştu! 12-1

0
90

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen 35. Erhan Aksay Futbol Turnuvası Körfez (F) Grubunda mücadele eden FC Meydan Gençlik, her iki yarıda atılan gollerle Yavuz Türkölmez Körfez Demirgücü’nü 12-1 yendi.

Hatay Bölgesi hakemlerinden Mehmet Bayraktaroğlu, Serkan Sadırlı ile Ömür Akay’ın yönettiği müsabakada FC Meydan Gençlikspor’un gollerini Fatih Toluyağ (6), Turan Kuyumcu (3), İbrahim Öz, Tanju Garip Tarbo ile Nuh Kurt atarken, Körfez Demirgücü’nün tek golünü M.Said Temel kaydetti.

Bu zorlu maçın ardından FC Meydan Gençlikspor, iki karşılaşma sonunda puanını 6’ya çıkartırken, Körfez Demirgücü’nün 3 karşılaşma sonunda 3 puanı bulunuyor.

İskenderun Vetaranlar: 7 Denizgücü: 1

(F) Grubunun bir diğer temsilcisi Uğur Yıldırım İskenderun Vetaranlar ise Karaağaç Belediye Spor Kompleksi Sentetik Sahada yapılan karşılaşmada Denizgücü’nü 7-1 mağlup etti. Hatay Bölgesi hakemlerinden Ömür Akay, Mehmet Bayraktaroğlu ile Serkan Sadırlı’nın yönettiği karşılaşmada İskenderun Vetaranlar’ın gollerini Sedat Kaymaz (4), Abdulkadir Tavşan, Evrim Devrim ile Fatih Kıraç, Denizgücü’nün tek golünü de Aydın Eski attı.

Alınan bu sonçların ardından İskenderun Vetaranlar iki karşılaşmada 3 puan toplayabilirken, Denizgücü’nün de 3 karşılaşmada 6 puanı bulunuyor. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here