Mahmut Balcı Açıkladı

0
322

mahmut balcı1Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı İçin Bir Aday Daha

Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü İmar İskan Afet Şube Müdürlüğünde çalışan ve 2007 genel seçimlerde CHP’den 10. sıra milletvekili adayı olan Mahmut Balcı, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı.

Gönül verdiği ve partinin her kulvarında çalıştığını söyleyen CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Aday adayı Mahmut Balcı, yaptığı açıklamada öz geçmişi hakkında bilgiler verdi. Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü Yol-İş sendikası Baş Temsilciliği görevini de yürütmekte olduğunu söyleyen Balcı; “Hatay’ın tüm akrabalık ve hemşerilik bağlarımdan dolayı oy potansiyelimin fazlasıyla bulunduğunu ifade etmek isterim. Ailevi yaşantımız gereği merkez sağ seçmenlerinin oylarının da çoğunu alacağıma inanıyorum. Bu konuda ön araştırma yapılmasını istiyorum.

Hatay Halkının Yanında Oldum

İşim gereği bütün köy muhtarlarıyla ve bütün siyasilerle diyalog içerisindeyim. Bugüne kadar partimin ve partililerimin, akrabalarımın, konumum gereği temsil ettiğim bütün Hatay halkının iyi ve kötü günlerinde yanında oldum ve olmaya da devam edeceğim. Partim teveccüh ederek, beni aday gösterdiği takdirde, Hatay halkının her konuda güvenini kazanmış biri olarak seçim sonucunda Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanacağıma inanıyorum ve Hatay halkına güveniyorum.

Ben ve ailem dini vecibeleri yerine getirdiğimiz gibi Atatürkçü kimliğimizden de hiçbir zaman taviz vermedik. Bu arada ben ve eşim Atatürkçü Düşünce Derneği üyesiyiz. 1977 yılı seçimlerinden bu yana aralıksız her kulvarda partimle çalıştım ve bundan sonra da konumum ve şartlarım ne olursa olsun çalışmaya devam edeceğim. Şuanda Sayın Genel Başkanımızın, siz saygıdeğer yöneticilerimizin ve partililerimizin uygun görmeleri halinde önümüzdeki 2014 yılı mahalli seçimlerinde Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı adaylığına talibim” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here