Freni Patlayan TIR Bir Can Aldı

0
93

belen'de kazaBelen’de freni patlayan TIR, ancak 3 işyerine çarparak durabildi. Bir işyeri yerle bir olurken içeride oturan müşterilerden 65 yaşındaki Ömer Gider hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.

Alınan bilgilere göre, Antakya İskenderun istikametine giden Şevket Çelik (62) yönetimindeki 64 FD 405 plakalı TIR, freni patlayınca kontrolden çıktı. Sürücünün güçlükle ana yoldan çıkarttığı TIR, yol kenarındaki marangoz, mermerci ve kaportacı dükkanlarına çarparak durabildi. Son olarak çarptığı kaportacı dükkanını yerle bir eden TIR’ın sürücüsü ile işyerlerinde müşteri olarak bulunan Ömer Gider, işyeri sahibi Hüseyin Şirin (48), çevrede bulunan Mehmet Fatih İncecik (19) ağır yaralı olarak İskenderun Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan durumu ağır alan Ömer Gider yapılan tüm müdahaleye karşın kurtarılamadı. Diğer yaralıların ise hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken vatandaşlar, sürücünün kontrolden çıkan TIR’ı ilçe merkezi yerine ara caddeye yönlendirmesinin büyük bir faciayı önlediğini söyledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here