Lala Mustafa Paşa Caddesi için Top Büyükşehir Belediyesinde!

0
252

Gazetemizin dünkü nüshasında ‘Vatandaşların Belediyelerden Talepleri Var!’ başlığı altında yayınlanan haberle ilgili İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil gazetemiz yetkililerini arayarak bilgilendirmede bulundu.

Çankaya Mezarlığı ile Lala Mustafa Paşa Caddesindeki eksikliklerin gözler önüne serildiği haber ile ilgili duyarlı vatandaşların isteklerini değerlendiren Başkan Seyfi Dingil, taleplerinin yerinde olduğuna dikkat çekti ancak Lala Mustafa Paşa Caddesinin İskenderun Belediyesinin inisiyatifinde değil Hatay Büyükşehir Belediyesinin inisiyatifinde olduğuna dikkat çekti.

Lala Mustafa Paşa Caddesinin etrafındaki tüm sokakların asfaltlandığına, sadece cadde üzerinde bozuklukların olduğuna dikkat çeken Başkan Seyfi Dingil; “İskenderun Belediyesi ekiplerinin o bölgede yaptığı çalışmaların ardından tüm sokaklar kentimiz yakışır bir duruma getirildi. Ancak Lala Mustafa Paşa Caddesi ile bize değil, Büyükşehir Belediyesi ilgileniyor. Yani caddedeki çalışmalardan Hatay Büyükşehir Belediyesi sorumludur. Bunu orada oturan vatandaşlarımıza da anlattık. Tüm sokaklarda çalışmaları yaparken neden caddeyi bırakalım ki? Lala Mustafa Paşa Caddesindeki asfaltlama çalışmaları Hatay Büyükşehir Belediyesinin sorumluluğundadır” diye konuştu.

Lala Mustafa Paşa Caddesindeki eksiklikleri gözler önüne seren duyarlı vatandaşlara teşekkür de eden Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun Belediyesi olarak kentin her yerinde çalışmaları sürdürdüklerinin de altını çizdi.

Vatandaşlar, Piri Reis Mahallesindeki birçok sokak ve ara caddelerin asfaltlama işlemleri tamamlanmışken, mahallenin en geniş ve en işlek caddelerinden biri olan Lala Mustafa Paşa Caddesinin hala asfaltlanmadığına değinmiş ve ilgililerin harekete geçmesini talep etmişti.

Şimdi Lala Mustafa Paşa Caddesindeki eksikliklerin giderilmesi için top Hatay Büyükşehir Belediyesinde! (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here