Kütüphanede ‘Turizm’ Konulu Kitap Sergisi Açıldı

0
41

İçerisinde bulunduğumuz Turizm Haftası dolayısıyla İskenderun İlçe Halk Kütüphanesinde, kitap sergisi açıldı.

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden’in maiyetinde görevli bulunan Kaymakam Adayı Cezmi Kandemir, İskenderun İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Nebil Özdemir, İskenderun Turizm Derneği Başkanı Sabahattin Uygun, İskenderun Turizm Danışma Bürosu Sorumlusu Ayla Mutluay’ın katılımıyla gerçekleşen sergi açılışında Kaymakam Adayı Kandemir, Kütüphane Müdürü Özdemir’den kütüphane hakkında bilgiler aldı.

Kütüphane bünyesinde 47 bin kitap olduğunu öğrenen Kaymakam Adayı Kandemir, kitap çeşitliliğinin de gayet iyi olduğunu söyledi ve sergideki kitapları tek tek inceledi.

İlçe Halk Kütüphanesinin geçici bir süreliğine burada olduğunu ve yeni kütüphane yerinin ihalesinin yapıldığını anlatan İSTUDER Başkanı Sabahattin Uygun da; “15-22 Nisan Turizm Haftamız, etkinliklerimiz sürüyor. Bugün de İlçe Halk Kütüphanemizdeki kitap sergimizi açmaya geldik. Turizmle ilgili kitaplarımızın sergilendiği çok güzel bir sergi. Etkinliklerimiz 22 Nisan’a kadar devam edecek, 23 Nisan’ı da bağlayıp, turizm haftamızı bitireceğiz” dedi. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here