İskenderunspor’da Neşeli İdman!

0
28

TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Turuncu-Mavili takımımız İskenderunspor, bu hafta sonu oynayacağı Darıca Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına önceki gün başladı. Gerçekleştirilen antrenmanlarda neşe hakimdi.

Geçtiğimiz hafta sonu sahasında ağırladığı Şile Yıldıspor’u net bir skorla 3-0 mağlup ederek, hanesine 3 puanı yazdıran ve lider ile arasındaki puan farkını 4’e indiren İskenderunspor, yaptığı antrenmanlar ile bu hafta sonu deplasmanda oynayacağı Darıca Gençlerbirliği müsabakasının hazırlıklarına devam ediyor.

Turuncu-Mavili temsilcimiz İskenderunspor, puanını 65’e çıkartırken üçüncü sıradaki yerini korudu, liderliğini sürdüren Bitexen Düzcespor ise Ordu deplasmanından 1 puanla dönerek, puanını 69’a çıkardı. Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü ise Kuşadasıspor karşısında elde ettiği galibiyetin ardından puanını 66’ye yükseltti ve 1 puan farkla İskenderunspor’un önünde ikinci sırada yer aldı.

Fadıl’ın Çapraz Bağında Kopma…

Öte yandan, Pazar günü Şile Yıldızspor müsabakasında sakatlanan ve oyundan çıkmak zorunda kalan Fadıl Kocaoğlu’nun çekilen MR’ında sol diz çapraz bağında kopma tespit edildi. Deneyimli oyuncunun ameliyat olacağı ve en az 4 ay boyunca takımdan ayrı kalacağı öğrenildi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here