İSTE’de Turizm Haftası Etkinlikleri!

0
27

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Turizm Fakültesi’nin düzenlediği 2021-2022 Turizm Haftası Etkinlikleri başladı. Turizmin yararlarının, değerinin ve öneminin anlatılarak ülkedeki insanların bu konuda bilinçlenmesi için 15- 22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası hafta boyunca İSTE’de de etkinliklerle kutlanacak.

Etkinliklerin açılış programı İSTE Mavi Salonda yapıldı. Programa İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, İSTE Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Selçuk Mıstıkoğlu, Prof. Dr. Mustafa Yüksek ve Prof. Dr. Meltem Eken, İskenderun Turizm ve Tanıtım Derneği Başkanı Sabahattin Uygun, Turizm Fakültesi akademik personeli ve öğrenciler katıldı.

Doç. Dr. Sait Doğan ve Doç. Dr. Hasan Cinnioğlu’nun sunumlarıyla gerçekleşen seminerde ‘Turizmde Güncel Sorunlar ve Yönelimler’ ile ‘Covid 19 Sürecinde Turizm İşletmelerinde Liderlik’ konularından bahsedildi. Seminerde, turizm sektörünün geliştirilmesine yönelik yapılması gereken iyileştirmeler ve etkili liderlik stratejilerinin benimsenmesinin sektörde yaratacağı olumlu kazanımlar anlatıldı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here