Kozanspor’a Yenilen Payasspor Kendini Ateşe Attı

0
75

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Payasspor, seyircisiz oynanan karşılaşmada Kozanspor’a 1-0 yenilerek, kendisini ateş hattına attı. Payas İlçe Stadında oynanan ve Cihan Ölmez, Mustafa Yüksel ile Umut İncili’nin yönettiği karşılaşmada Payasspor’un ileri uç adamları ilk 25 dakika içerisinde ellerine geçirdikleri 3 önemli pozisyonu cömertçe harcadı. 28. dakikada gelişen atakta, Uğurcan İkikardeş, meşin yuvarlağı Payasspor filelerine yollarken, ilk yarı da Kozanspor’un 1-0 üstünlüğüyle sonuçlandı.

Müsabakanın ikinci yarısında Payassporlular, baskılı ataklarını sürdürmesine rağmen, meşin yuvarlağı bir türkü Kozan Spor ağlarıyla buluşturamadı. Kozansporlu futbolcular ise özellikle 70. dakikadan sonra Payasspor ceza alanına sık-sık girdi. Bir hayli sert ve çekişmeli geçen müsabakada her iki takımdan 9 futbolcu sarı kart görürken, 84. dakikada ise Payasspor’lu Abdulsamet Can Kırmızı kart ile oyun dışında kaldı.

Maçın ilerleyen dakikalarında başka gol olmayınca Kozanspor, deplasmanda elde ettiği galibiyetle sevinç yaşarken, Payassporlular da ise hüzün hâkimdi.

Erzinspor Kızılcabölük Deplasmanından Puansız Döndü

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren bir diğer temsilcimiz Erzinspor ise Kızılcabölükspor’a deplasmanda 1-0 mağlup oldu. Üst üste 3. galibiyetini alan Kızılcabölükspor’un tek golünü 64’üncü dakikada Ali kaydetti. Bu sonuçla ev sahibi ekip 36 puana ulaşıp rahatlarken, art arda 3 yenilgi alan Erzin ekibi 28 puanda kaldı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here