İskenderunspor Oldukça Şen: 2-0

0
79

Turuncu Mavilileri Galibiyete Taşıyan Golleri Erdi Yıldırım ile İsmail Salman Attı

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grupta mücadele eden temsilcimiz 5 Temmuz İskenderunspor, zorlu geçen müsabakanın ardından Sorgun Belediyespor’u 2-0 mağlup ederek hanesine 3 puan yazdırmasını bildi.

İskenderun 5 Temmuz Stadında yapılan ve Bünyamin Erdil, Feyzullah Çimen ile Ozan Bozkurt’un yönettiği karşılaşmada Turuncu-Mavili ekibin gollerini 15. dakikada Erdi Yıldırım, 85. dakikada da İsmail Salman attı.

Bir hayli sert ve çekişmeli geçen karşılaşmada 5 Temmuz İskenderunspor’un Genç Teknik Direktörü Murat Kurt karşılaşma boyunca bir an olsun yerinde duramadı. İskenderunspor, Sorgun Belediyespor karşısında aldığı galibiyetin ardından puanını 43’e çıkarttı.

Yönetim, Tam Kadro Maçtaydı

5 Temmuz İskenderunspor’un Sorgun Belediyespor karşısında sahadan 2-0 galibiyetle ayrılması, camiada sevinçle karşılandı.

Bu zorlu karşılaşmayı, İskenderun Belediye Başkan Yardımcıları Kemal Nadir Önal ve Ahmet Keskin ile beraber Kulüp Asbaşkanı Bünyamin Saraçoğlu, Başkan Yardımcısı Suat Alpaydın da izledi. Takım yöneticileri, her zaman olduğu gibi Sorgun Belediyespor maçında da İskenderunspor’un yalnız bırakmayarak desteklerini sürdürdüler.

Koronaviris Salgını Nedeniyle Önlemler Artırıldı

Öte yandan, yeni tip (Kovid-19) Koronavirüse karşı alınan tedbirler kapsamında seyircisiz oynanan müsabaka öncesinde görevliler, maçı hakemleri Bünyamin Erdil, Feyzullah Çimen, Ozan Bozkurt, dördüncü Hakem Mehmet Çelebi ile her iki takımın futbolcularının yanı sıra 5 Temmuz Stadında görevli Güvenlik Güçlerine kolonya takdiminde bulundular. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here