Körfez İskenderunspor’dan Başkan Seyfi Dingil’e Ziyaret

0
239

Körfez İskenderunspor Kulübü Başkanı İsmet Kulu ve yeni yönetim kurulu üyeleri, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret ettiler. Spora ve sporcuya her zaman destek olacaklarının altını çizen Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Körfez İskenderunspor yönetimime de; “Her zaman sizlerin yanındayız her zaman destek olmaya hazırız” dedi.

Konuşmasının başında, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Seyfi Dingil; “Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar spora ve sporcuya her zaman destek olduk. Bir şehrin kendine has değerleri vardır. İskenderun’da da futbol önemli bir değerdir. Bizlerde her zaman İskenderun adının 1.Ligde, Süper Ligde olmasını isteriz. Bunun için hep birlikte hareket etmek gerekiyor. Bu anlamda sizlere de büyük görevler düşüyor. Yeni yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Bizler her zaman sizlerin yanındayız her zaman destek olmaya hazırız” dedi.

 

Daha sonra söz alan Körfez İskenderunspor Kulüp Başkanı İsmet Kulu ise bir süre önce yapılan kongre ile yeni yönetim kurulunu belirlediklerini belirterek; “Bu çerçevede kentimizde bazı ziyaretlerde bulunacağız. İskenderun sporu hak ettiği yere getirmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Yeni bir genç takımımız var. Allah’ın izniyle çok çalışıp başarılı olacağız. Bu anlamda spora destekleriniz için sizlere teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından ağırlıkla Turuncu-Mavili takımın konuşulduğu ziyaret sohbet ortamında devam etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here