Payasspor’un Birinci Etap Kampı Bitiyor!

0
179

Spor Toto 3. Liginde mücadele eden temsilcimiz Payasspor’un Afyonkarahisar’daki birinci etap kamp çalışmaları 21 Temmuz Cuma sabahı itibariyle bitiyor. Gençlik Hizmetleri İl Spor Müdürlüğü sahasında yapacağı son idmanın ardından 1. etap çalışmalarını tamamlayacak olan Mavi-Beyazlı ekip, 2. Etap kamp çalışmalarına ise 24 Temmuz Pazartesi günü yine Afyonkarahisar İkbal Otelde başlayacak. Teknik Direktör Semih Tokatlı’nın verdiği bilgilere göre, Payasspor ikinci kamp çalışmaları esnasında 4 hazırlık karşılaşması yapacak.

İlimiz temsilcisi, bir taraftan Afyonkarahisar’da yeni sezon hazırlıklarını Teknik Direktör Semih Tokatlı nezaretinde sürdürürken, diğer bir taraftan transfer çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor. Mavi-Beyazlılar, dış transferde 2, iç transferde de 1 futbolcu ile ön protokol imzaladı. Payasspor Transfer Komitesi Başkanı Bekir Tufan, yapılan transferlerle ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Yeni sezon öncesinde geçen sezon Bayburt Özel İdarespor’da oynayan 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Baran Yardımcı, Tarsus İdman Yurdu formasını giyen 30 yaşındaki sağ ve sol kanat oyuncusu Gökhan Çırak ve geçen sezon takımımızın futbolcularından stoper mevkiinde görev yapan 27 yaşındaki Muhammet Ali Yenilmez ile birer yıllık ön protokol imzaladık” dedi.

Gençler Forma Savaşında…

Öte yandan Teknik Direktör Semih Tokatlı’nın özel olarak çalıştırdığı genç futbolcular Suphi Dağ, Ömer Eleler, Sezer Çelik, Oğuzhan Kuş ile Gökmen Öztürk, takımın formasını kapabilmek için yoğun çaba harcıyorlar. Kulüp Müdürü Bülent Öntemel, daha iyi çalışmaları yönünde genç futbolculara zaman-zaman öğütler verirken, onları bir an olsun yanından ayırmıyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here