Kırıkhanspor Zorda!

0
101

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Kırıkhanspor, Pazar günü Trabzon 1961 takımıyla yapacağı ilk maça çıkamama tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Sarı-Lacivertli ekip 270 bin lira tutarındaki SGK borcunu ödeyemezse lisans alamayacak.

Kulüp Başkanlığına seçilen Veli Özdoğan, 15 gün içerisinde kulübün biriken 732 bin lira borcunu ödedi. Çeşitli transferlerle 25 kişilik takımı da oluşturan Başkan Veli Özdoğan, Kırıkhanspor’un Nevşehir de 12 gün süreyle kampa alarak lige hazırladı. Ancak, Kırıkhanspor’un maçlara çıkabilmesi için büyük bir engel çıktı.

Lisans alabilmesi için, Futbol Federasyonu yasasına göre, takımın SGK borcunun da olmaması gerektiği açıklanırken, yönetiminin karşısına bu kez geçen dönemlerden kalan ve yapılandırılmasına rağmen ödenmeyen 270 bin lira tutarında SGK borcu çıktı. 23 Ağustos Çarşamba gününe (yarın) kadar bu borcun ödenmemesi halinde takımın lisans alamayacağı ve dolayısıyla maçlara çıkamayacağı da öğrenildi.

Kulüp yönetimi, başarılı bir takım oluşturduklarını, önlerindeki son engelin kalkması için Hatay Milletvekillerini, Kırıkhan Kaymakamını, Kırıkhan Belediye Başkanını, Kırıkhan oda başkanlarını ve iş adamlarını desteğe davet ettiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here