Payasspor’dan Sezona Coşkulu Başlangıç

0
150

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Güney temsilcisi Payasspor yeni sezon öncesinde, Payas İlçe Stadında sezon açılışı yaparak taraftarına merhaba dedi. Mavi-Beyazlılar, sezon açılışında kardeş takım Erzin Belediyespor ile de özel bir karşılaşma yaptı.

Kulüp Başkanı Osman Tufan, sezon açılış programında yaptığı konuşmada; “Bizler başarıyı yakalamak için iyi bir yönetim oluşturduk. Yönetim olarak takımımıza her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Yönetimiyle, taraftarlarıyla teknik heyetiyle ve futbolcusuyla Payas camiası bizlerden şampiyonluk bekliyor. Herkes bunun için elinden gelen gayreti göstermelidir. Desteklerinden dolayı Kaymakamımız Hakan Kılınçkaya’ya, Payas Belediye Başkanımız Bekir Altan’a, Emniyet Müdürümüz Mustafa Bağ’a ve destek olan tüm iş adamlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Sezon Açılış Maçında Tek Gol Erzin Ekibinden Geldi

Öte yandan Payasspor, yeni sezon öncesinde Payas İlçe Stadında taraftarlarının karşısına çıkarak kardeş takımı Erzin Belediyespor ile özel bir karşılaşma yaptı. Hatay Bölgesi hakemlerinden Abdullah Çaparoğlu, Metin Oral ile Seçkin Gözer’in yönettiği karşılaşmada Erzin Belediyespor, Payasspor’u 1-0 mağlup etti. Kalabalık seyirci topluluğunun izlediği karşılaşmada Erzin Belediyespor’un golünü 6. dakikada Yılmaz Lüle attı.

Karşılaşma öncesinde taraftarlar her iki takımı tribünlere çağırarak sevgi gösterilerinde bulundu. Payasspor takım kaptanı Koray Kurt, Erzin Belediyespor takım kaptanı Şahin Tüter’e çiçek ikram ederek yeni sezonda başarılar diledi. Şahin Tüter de teşekkür ederek, Payasspor’a başarılar dileğinde bulundu.

Payasspor Kulüp Başkanı Osman Tufan ise karşılaşma öncesinde Erzin Belediyespor Kulüp Başkanı Murad Ergörün’e ve Payas İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Bağ’a çiçek takdim ederek güzel bir ev sahipliği örneği sergiledi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here