Kırıkhangücü Futbol Takımı Yeni Sezonu Kurban Keserek Açtı

0
250

Kırıkhan’da geçtiğimiz yıl kurulan Kırıkhangücü Futbol takımı 2017-2018 Futbol sezonunu Kurban keserek açtı. Kırıkhanspor Tesislerinde kurban kesilerek ve dualar edilerek yapılan yeni sezon açılışına, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Kırıkhangücü Spor Kulübü Başkanı Eyup Kuş, yöneticim Kurulu üyeleri, futbolcular ve teknik heyet ile davetliler katıldılar.

Belediye Başkan Yavuz, sezon açılışında yaptığı konuşmada; “Kırıkhangücü Futbol Kulübümüzün 2017-2018 sezon açılışını kurban keserek ve dualarla gerçekleştirdik. Hedefimizi, gelecekte Milli Takıma futbolcular yetiştirmek olarak çizdik. Hedeflerimizi bir-bir gerçekleştirmek ümidiyle Kırıkhangücü Futbol Takımımıza yeni sezonda başarılar diliyorum” dedi.

Daha sonra konuşan Kulüp Başkanı Eyup Kuş ise Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’a ve Kırıkhan Belediyesine, Kırıkhangücü Spor Kulübüne verdiği değer ve desteklerden dolayı teşekkür ederek; “Geçtiğimiz sezon oynadığımız başarılı futbolu bu sezonda sürdürerek şampiyon olmak için son maçımıza kadar mücadele edeceğiz. Bize emek ve destek verenleri mahcup etmeyeceğiz” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here