Kırıkhan’da Doğal Gaz Çalışmaları Devam Ediyor

0
104

Kırıkhan’da  7 Kasım’da başlayan Doğalgaz çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor. Kırıkhan Belediye Başkan Ayhan Yavuz Kırıkhan’da devam eden Doğalgaz çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulunarak; “İlçemizde 7 Kasımda başlayan Doğal gaz altyapı çalışmaları hummalı bir şeklide devam ediyor. Cumhuriyet mahallemizin birçok sokağında boru döşeme çalışmaları tamamlandı. Şu anda Alparslan Türkeş Caddesi ve Feyzullah Kıyıklık Caddesindeki Doğalgaz Boru döşeme çalışmaları devam ediyor. Bu caddelerimizdeki boru döşeme çalışmaları tamamlandıktan sonra asfaltlama ve kilit taşı döşeme çalışmalarımız devam edecektir” dedi.

Hedeflerinin temiz ve sağlıklı alanlar oluşturmak olduğunu sözlerine ekleyen  Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz; “Bu çalışma sürecinde vatandaşlarımız belki sıkıntı çekebilirler. Ancak doğalgaz çalışması bitiminde doğalgaz verilmesi ile bu sıkıntılar son bulacak. Doğalgaz kullanımı ile birlikte özellikle de kış aylarında yaşanılan hava kirliliği tamamen çözülecek, en aza inecek ve çocuklarımızla birlikte daha temiz bir hava ortamında yaşayarak geleceğe daha emin bakacağız. Projelerimiz arasında önemli yere sahip doğalgaz çalışmalarının tamamlanması ile birlikte diğer yandan da kentleşme ve modern şehircilik adına büyük mesafeler almış olacağız.

Çalışmalar esnasında sokak ve caddelere verilen zararın en aza indirgenmesine dikkat edilmesi gerektiğini vurgulayarak, yapılan kazı çalışmaları ve alanların doldurulmasında Belediyemiz olarak özellikle hassasiyet gösteriyoruz. İlçemize minnet borcumuz var, ilçemize hizmet borcumuz var. Halkımıza ne söz verdiysek bu sözleri bir bir yerine getirmekle mükellefiz. Her şey bizlerin, ilçe halkımızın ve çocuklarımızın rahatlığı için yapılıyor” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here