“Kazancınızı İki Kat Daha Fazla Arttırmak İçin Geliyoruz”

0
141

seyfi dingil8Ak Parti Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil, Esnafı Gezdi

Seçim günü yaklaştıkça siyasi partilerde hareketlilik her geçen gün biraz daha artıyor. Geçtiğimiz hafta sonu İskenderun esnafını Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ile birlikte ziyaret ederek destek isteyen Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil; “Kazancınızı iki kat daha fazla arttırmak için geliyoruz” dedi.

Gövde gösterisi niteliğinde gerçekleştirilen Ulu Cami Caddesi, Havuzlu Çarşı ve Şehit Pamir Caddesi esnaf ziyaretini, Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Ak Parti İlçe Yönetimi, İskenderun Belediye Meclis Üyesi adayları ile birlikte gerçekleştiren Belediye Başkan Adayı Dingil’e esnaftan sıcak karşılama vardı.

seyfi dingil9

Cedde üzerindeki esnafları tek-tek ziyaret eden, el sıkışan ve sohbet eden Seyfi Dingil; “Kent ekonomisinin ne halde olduğunu biliyoruz. Yapacağımızı projelerle, yaşam kalitesini yükseltmeye geliyoruz. Kazancınızı iki katına çıkarmak için geliyoruz. Yeter ki desteğinizi bizden esirgemeyin!” diyerek Ak Parti adına destek istedi.

Başkan Adayı Dingil, esnaf ziyaretinde müşterilerle de yer-yer kısa sohbetler gerçekleştirerek, seçimlerden güçlü çıkmak için herkesin desteğine ihtiyacı olduğunu dile getirdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here