Kaymakam Yönden Muhtarlarla Tanıştı!

0
91

İskenderun Kaymakamı İskenderun Yönden ile Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Down Cafe’de mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Toplantıda kısa bir açılış konuşması yapan Kaymakam Yönden; “İlçemizde şahsım adına ilk olarak gerçekleştirdiğimiz muhtarlar toplantısına katılımlarınızdan dolayı öncelikle hepinize teşekkür ediyorum. Burada dile getirilen sorunları sizlerin de desteği ile hep birlikte el ele vererek çözeceğiz. Ancak bazı sorunların çözümü zaman alabiliyor, bazen kurumlar arasında koordinasyon gerekiyor. Bu nedenle sorunların çözümü noktasında sizler de katkı sunarsanız, hep beraber çaba gösterirsek, sorunlarımızı çok daha hızlı çözeceğimize inanıyorum.

Ayrıca yaklaşan Mahalli İdareler Seçimi nedeniyle, Kaymakamlık olarak seçim sürecinin sağlıklı geçmesi ve vatandaşlarımızın sandığa hür iradelerini yansıtabilmeleri için, gerekli bütün tedbirleri alarak, seçim sürecini sizlerin de desteğiyle huzur ve güven ortamında tamamlayacağız” dedi.

Dingil, “Muhtarlarımızla İletişim Halindeyiz!”

Daha sonra söz alan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise mahalle muhtarları ile sürekli iletişim halinde olduklarını belirtti. Muhtarların vatandaşlarla siyasiler arasında köprü görevi gördüğünü belirten Başkan Dingil; “Muhtarlarımız bizim mesai arkadaşlarımız. Halkımızla aramızda her zaman köprü vazifesi görüyorlar. Muhtarlarımızla her zaman istişarelerde bulunuyoruz. İskenderun’da birlik ve beraberliğimiz herkese örnek oluyor” diye konuştu.

İskenderun Belediyesi olarak mahallelerin sorunlarıyla yakından ilgilendiklerine de vurgu yapan Başkan Dingil; “Muhtarlarımızın problemlerine çözüm bulmak için sürekli çalışıyoruz. İskenderun’un 45 mahallesinde birçok alanda çalışmalar gerçekleştirdik. Muhtarlarımızın talepleri doğrultusunda birçok proje ve yatırım da sonuçlandı” şeklinde konuştu.

Muhtarlar Önerilerini Dile Getirdi

Toplantıda ayrıca İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, muhtarlar ile tek-tek tanışarak, sorunlarını dinledi. İlçede yürütülen hizmetlerle ilgili olarak İskenderun halkına daha kaliteli ve yüksek bir yaşam standartlarının sunulabilmesi konusunda görüş ve değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda muhtarlar önerilerini de dile getirme fırsatı buldular.

Toplantıya Kaymakam İskender Yönden ve Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Çengel, İlçe Emniyet Müdürü M. Mithat Tolunay, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ferit Gül, Sahil Güvenlik Komutan Vekili Yüzbaşı Özdemir Gemici, Hatay Büyükşehir Belediyesi 3. Bölge Koordinatörü Ahmet Serhat Beydilli, Zabıta Müdürü Bekir Aksoy, İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet Gök, İlçe Nüfus Müdür Vekili Yıldız İnan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu ve Mahalle Muhtarları iştirak etti. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here