Günay; “Huzurlu, Gelişmiş, Mutlu Bir Kent Yaşamı Vaat Ediyorum”

0
193

Kızılay İskenderun Şube Başkanı Ümit Günay, Aday Adaylığını Açıkladı

Kızılay İskenderun Şube Başkanı Ümit Günay, Cumhuriyet Halk Partisinden İskenderun Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı. Geçtiğimiz hafta sonu parti binasında düzenlediği basın toplantısıyla aday adaylığını duyuran Günay, partililerden destek istedi.

Belediye başkan aday adayları ve partililerin katılım gösterdiği toplantının açılış konuşmasını yapan CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu; “Kendi değerlerimize sahip çıkacağız. Bu seçimi kazanmaktan başka çare yok. İskenderun Belediyesini alacağız. Buna inancı olmayanların aramızda yeri yok. İskenderun Belediyesini alacağız, solcu bir belediye başkanı seçeceğiz” diye konuştu.

Siyasetin örgüt işi olduğunu ifade ederek konuşmasına başlayan Ümit Günay ise; “Aday belirleme sürecinde partimize yakışır bir şekilde hiçbir partilimizin örselenmeden bu belirlemenin yapılmasını temenni ediyorum. Benim için her aday adayı, her partili ve bu kentin her yaşayanı bir kardeştir, bir ağabeydir, bir bacıdır.

Siyaset örgüt işidir. Parti örgütümüzün başımızın üzerinde yeri vardır, bu yolu beraber yürüyeceğiz. Adaylığı Ankara verebilir ama başkanlığı bu örgüt, bu parti, bu halk, bu seçmen verecektir” dedi.

Yanlışı olmayan bir belediyecilik yapacaklarını söyleyen Günay; “İskenderun’da doğdum, İskenderun’da yaşadım ve Allah nasip ederse ömrümü İskenderun’da tamamlamayı düşünüyorum. Kentin STK’larını, tüm dinamiklerini aktif hale getireceğiz. Bu kentte bey, paşa, ağa seçmiyoruz, bu kentte bize hizmet edecek insanı seçeceğiz. Belediye başkanı kimsenin çantacısı değildir. Bu kentle ilgili kararları bu kentin insanları verecek. Kentin cefasını çekenler sefasını sürecek. İyi niyetle ve samimiyetle çözümler üreteceğiz. Oy versin vermesin herkesin hakkında iyi konuştuğu, saygı duyduğu, ulaşabildiği, yanlışı olmayan, hinlik, cinlik peşinde olmayan bir belediyecilik yapacağız.

Üniversite, gençler, yaşlılar ihtiyaç sahipleri için pozitif ayrımcılık uygulayacağız. Yaşanılabilir bir kent oluşturacağız. Bizlerle birlikte bu kente katkı sunan iş adamlarımıza imkanlar ölçüsünde kolaylık sunacağız. İskenderun’a yatırım yapmak isteyenler belediyeyi sorun etmeyecekler. Bu kentin yükünü taşıyanlar baş tacı. Sizlere huzurlu, gelişmiş, mutlu bir kent yaşamı vaat ediyorum.

Herkesin her kesimin oyuna talip olacağız. İnsanlarımıza umut olacağız ve bu seçimi hep birlikte kazanacağız. Seçim gecesi, ertesi günü kederlenmemek için, efkarlanmamak için bu yola çıktım. Herkes için aday adayı oldum, alacağıma inanıyorum. Ben bu seçimi sizlerle birlikte kazanacağım” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Günay konuşmasının sonunda başvuru dosyasını İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu’na takdim etti. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here