“Katillere Olanak Sunan Politikaların Sahipleri Hesap Verecek”

0
98

serkan topal19Yayladağı’nda Bir Askerimizin Şehit Edilmesiyle İlgili Açıklama Yapan CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, Sert Konuştu

CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, Yayladağı’nda bir askerimizin boğazı kesilerek öldürülmesiyle ilgili olarak yazılı bir açıklama yaptı.

Geçtiğimiz gün, Yayladağı Görentaş Hudut Karakolu’nda görevli bir Uzman Çavuş Mustafa Uygun’un, ülkemize kaçak olarak geçmeye çalışan kişilerce boğazı kesilmek suretiyle hunharca katledildiğini hatırlatan Topal; “Şehidimizin bulunduğu karakol bir kaç gün önce de sosyal medyada hedef gösterilmiştir. Sosyal medyada Cumhurbaşkanı Erdoğan için ava çıkanlar gözlerinin önündeki tehdidi göremeyecek kadar körleşmişlerdir. Biz aylardır AKP’nin sefil dış politikası nedeniyle teröristlerin Hatay’da cirit attıklarını söylüyoruz. Ancak AKP duymuyor, görmüyor, görmek istemiyor ve dahası bu çeteleri destekleyecek ne varsa onu yapıyor. Bu askerimizin katili kimdir?

Tek bir mermiye misliyle karşılık verdiğini söyleyen AKP hükümeti bu askerimizin ölümüne, şehit edilmesine ne karşılık verecektir. Yoksa o katiller için yine “onlar bir kaç öfkeli çocuktur” deyip onların sırtını mı sıvazlayacaktır. Bizler bunun takipçisiyiz. Bugünden tezi yok meclisi bunun için harekete geçirecek her türlü öneriyi yapacağız. Belirtmek isterim ki yalnızca askerimizin katilleri değil onlara bu olanağı sunan politikaların sahipleri de bunun hesabını er ya da geç adalet önünde verecektir” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here