Karasayar ve Dingil’den Şehit Ailelerine Ziyaret!

0
143

TBMM idare amiri ve Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Bestami Bilgili ile birlikte Bekbele’de şehidimiz Ferhat Gedik’in, şehidimiz Fatih Yonca’nın, Akçay’da şehidimiz Ali Çıracı’nın ailesine, Modern Evler’de şehidimiz Kürşat Can’ın ailesine ziyarette bulundu.

Gerçekleştirilen ziyaretlerde şehitlerimize Allah’tan rahmet dileyen İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “Ülkemizin güvenliği ve milletimizin huzuru için gözünü kırpmadan canını veren şehitlerimizin ailelerine ve gazi olan vatan evlatlarına ne yapsak minnet borcumuzu ödeyemeyiz. Onlar bizler için, vatan için canlarını veda ederken, geride bıraktıkları yakınlarını da kendi ailemizden farklı görmüyoruz.

Şehit ailelerimiz ve gazilerimizin duygularına ortak olmak, paylaşmak ve her zaman yanlarında olduğumuzu bildiriyoruz. İskenderun Belediyesi olarak her zaman şehitlerimizin ailelerinin ve gazilerimizin yanında yer alacağız.

Vatanımızda rahatça yaşıyorsak bunları şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Onların aileleri de bizlere emanettir. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde şehit ailelerinin talep öneri ve görüşleri de alıyor hızlı bir şekilde gerekli işlemler yapılıyor” diye konuştu.

Ziyaret karşısında duydukları memnuniyeti ifade eden şehit aileleri ve gaziler ise teşekkürlerini ifade ettiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here