Karamollaoğlu; “Gelecek Milli Görüş’ün Omuzlarında İnşa Edilecek”

0
100

Saadet Partisi Hatay İl Başkanlığı Mayıs Ayı Genişletilmiş İl Divan Toplantısı, Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun katılımıyla yapıldı.

İl divan toplantısına aynı zamanda Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcıları Yakup Budak, Atik Ağdağ, Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Yrd. Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ile ilçe başkanları ve partililer iştirak etti. Antakya Beyza İş Merkezi ‘Habib-i Neccar Konferans Salonu’nda gerçekleşen toplantıya ilgi yoğun oldu. Gençlerin, ‘Bilge Başkan’ sloganları ile inlettiği salonda Saadet Lideri Karamollaoğlu, ülke ve dünya gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Tüm teşkilatlarında bir canlılığın göze çarptığını kaydeden Karamollaoğlu; “Sıkıntılı günlerden geçiyoruz. Saadet Partisi olarak memleketimizin dertlerine derman olabilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Eninde sonunda Hakk’ın üstün geleceğini biliyoruz bu sebeple kim nerde, neci ona bakmadan hakkı anlatmaya, haktan yana olmaya devam edeceğiz. Önümüzdeki seçimlerde Saadet Partimiz inşallah en güzel neticelere imza atacak” dedi.

ABD Türkiye Sınırlarını Tanımayan Tek Ülkedir

15 yıldır Türkiye’yi tek başına yöneten bir iktidarın ‘Reform’ vaadinde bulunmasının çok ilginç olduğunu savunan Karamollaoğlu; “Saadet Partisi’nden başka çözüm ve alternatif olmadığı için söylüyor ve inanıyorum ki, gelecek Milli Görüş’ün, Saadet Partisi’nin omuzlarında inşa edilecek. Onlar Avrupa Birliğini medeniyet projesi olarak görüyorlar, bizim derdimiz İslam Birliğini kurmaktır. ABD ve İsrail’i kendilerine stratejik müttefik ilan ettiler. ABD Türkiye sınırlarını tanımayan tek ülkedir. İsrail’de ikinci cihan harbinden sonra kurulan bizim topraklarımız üzerinde hak iddia eden ülke. Nasıl olurda stratejik müttefik olabiliriz. İsrail hukuk tanımayan ırkçı Ortadoğu’nun baş belasıdır.  Yeni kanunlarına göre Filistinliler ikinci sınıf vatandaş kabul edilecek. Bunlar kabul edilemez” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here