Kanatlı Caddesindeki Trafik Sorunu Çözülüyor

0
118

kanatlı caddesi1İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, Kanatlı Caddesinde yaşanan trafik sorununa el koydu.  Vatandaşların ve esnafın talepleri doğrultusunda, Kanatlı (Doktorlar) caddesi yol boyunca caddenin her iki yönüne de park yapılmasının önüne geçilmeye başlandı.

“Park etmek ve duraklamak yasaktır” levhası bulunmasına karşın, duraklamadan öte park yapan sürücü sayısı oldukça fazla olurken, bu durum caddenin akıcılığını engellediği gibi, trafik keşmekeşliğine ve çok zamanda tartışmalara da neden oluyordu. Önceki yıllarda da belediye zabıta ekipleri, yolun sağ tarafına dubalar koyarak park yapılmasının önüne geçme girişiminde bulunmuştu.

Fakat duyarsız sürücüler dubaların üzerinden araçları ile geçerek, dubaları kırmışlardı. Her iki yönüne de park yapılmaya başlayınca, çok sayıda vatandaş ve esnafın bu durumdan duydukları şikâyetleri Kaymakamlığı bildirmesi üzerine, İlçe Trafik Komisyon Başkanı Kaymakam Ali İhsan Su, duruma el koydu.

Cadde üzerinde her gün trafik motorize ekibi bulundurularak, bu bölgeye park yapılmasının önüne geçiliyor. Kurallara uymayan sürücülerin itirazlarına bakılmaksınız, haklarında yasal işlem yapılıyor. Bu uygulamayla yolun akıcı olmasından ötürü birçok sürücü, yetkililere teşekkür ediyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here