Kale Jandarma Karakol Hizmet Binasının Açılışı Yapıldı

0
365

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, Hatay Valisi Rahmi Doğan, Hatay Milletvekilleri ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin ile birlikte Samandağ – Arsuz Yolu’nun güvenliğini sağlayacak Kale Jandarma Karakolu’nun açılışını yaptı.

Samandağ-Arsuz yolu ile Kale, Işıklı ve Tatarlı mahallelerinin  emniyet ve asayişinden sorumlu olacak Kale Jandarma Karakolunun açılış töreni geçtiğimiz Pazar günü gerçekleştirildi.

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin konuşmasında, “Bu karakol halkımızın yanında 7/24 emrinde olacak. Bu karakolun tesisinde emeği geçen başta Sayın valimiz olmak üzere hizmet veren bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum. Karakolumuzun ülkemize milletimize, buradaki yöre halkımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Hatay Valisi Rahmi Doğan konuşmasında; “Eğer bu karakolu buraya yapmamış olsaydık, bir şey eksik kalacaktı. Bu eksikliği de İçişleri Bakanlığımızın talimatları ile Jandarma Genel Komutanlığından gönderilen ödenekle çok hızlı bir şekilde telafi ettik. Bu binanın yapımı yaklaşık 2 ay gibi bir sürede tamamlandı.  Bakanlığımız ve Jandarma Genel Komutanlığı tarafından da bu karakolda görev yapacak olan arkadaşlarımız görevlendirildi” dedi.

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı da konuşmasında; “Bugünden itibaren Kale Jandarma Karakol Komutanlığı, hem buraya gelmeden önce açılışını yaptığımız şu güzel sahil yolunun hem de toplamda 2 bin 150 vatandaşımızı barındıran Kale, Işıklı ve Tatarlı mahallelerinin emniyet ve asayişinden sorumlu olacaktır” dedi.

Konuşmaların ardından dualar eşliğinde Kale Jandarma Karakol Komutanlığı Hizmet Binasının açılış kurdelesi kesildi. Ziyaret defterini imzalayan Çataklı, Vali Doğan ve beraberindekilerle gezdiği karakolun bahçesine fidan dikti. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here