Kahraman Olmak Kanlarında Var!

0
58

Namık Kemal Ortaokulu ‘Kahraman Olmak Kanında Var!’ şiarıyla kan bağışı kampanyası düzenliyor. Geçtiğimiz yıllarda düzenledikleri kan bağışında 550 ünite kan toplayarak ilk ve ortaokullar arasında Türkiye birincisi olan Namık Kemal Ortaokulu, bu konudaki hassasiyetini sürdürüyor.

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret eden Namık Kemal Ortaokulu Müdürü Ali Koç, Kızılay Derneği Başkanı Recep Sivri ve Kızılan Kan Merkezi Müdürü Dr. Cesur İnan, tüm İskenderun halkını bağış yapmaya davet etti.

20 Mayıs Cuma günü (yarın) saat 09.30 ile 20.00 arası okul bahçesinde Kan Bağışı Kampanyası düzenlediklerini kaydeden yetkililer; “Kan bildiğiniz gibi tek kaynağı insan olan acil bir ihtiyaçtır. Hayatımızın bir döneminde kendimizin, ailemizden birinin ya da bir yakınımızın ihtiyacı olmuştur ya da olacaktır. Namık Kemal Ailesi olarak bizde ihtiyacı olan insanların hayatına dokunmak, çocuklarımıza örnek olmak amaçlı bu etkinliği düzenledik.

Sizleri, yakınlarınızı, komşularınızı, iş arkadaşlarınızı bekliyoruz. 1 Ünite Kan, 3 Can demektir. Hassasiyetiniz ve ilginiz için şimdiden çok teşekkür ediyoruz”  değerlendirmesinde bulundular.

Kızılay Derneği Başkanı Recep Sivri de, gün boyu sürecek olan kan bağışı kampanyasında, öğle saatlerinde Kızılay olarak kavurma ve ayran ikramında bulunacaklarını duyurdu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here