İTSO Üyelerinden Çelik İş Sendikasına Ziyaret

0
72

Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Önde’ye kutlama ziyaretleri sürüyor. İskenderun Ticaret Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Halil Şahin ve yönetim kurulu üyeleri de geçtiğimiz günlerde Önde’yi ziyaret ederek, yeni yönetime görevlerinde başarılar diledi.

Ziyarette konuşan İTSO Başkanı Halil Şahin, işverenler ile işçilerin işyerlerinde bir bütün olarak çalışması gerektiğini belirtti. Şahin, Çelik-İş Sendikasının ülke genelinde ve bölgede önemli çalışmalara imza attığını belirterek; “Benim fabrikamda da sendika var. Biz işadamları her zaman çalışanların refah seviyesinin yükselmesini isteriz. Ancak işadamlarının önündeki sorunlar ve yaşanılan problemlere de çözümler bulunmalı. Sizlere başarılar diliyorum” dedi.

Önde ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Sizlerin bizleri ziyaretini çok önemsiyoruz. Bazı işveren, sendikadan korkuyor ancak etraflarına baksalar sendikalı işyerlerinin ne kadar verimli çalıştığını görürler. Verimli ve iş barışını düşünen sendikalarla işletmeler daha da güçlenir ve verimliliği artar” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here