İskenderun’da Demokrasi Nöbeti Devam Ediyor

0
96

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, 15 Temmuz gecesi gerçekleştirilmek istenen hain darbe teşebbüsünün yıl dönümü vesilesiyle anıt alanında Demokrasi Nöbetinin devam ettiğini belirtti.

Düzenlenen anma programları hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri çerçevesinde 11-16 Temmuz tarihleri arasında anıt alanında demokrasi nöbetindeyiz. Anıt alanında düzenlenen programlarda şehitlerimiz için Kuran-ı Kerim okunuyor, dualar ediyoruz. 15 Temmuz gecesi ülke genelinde ve kentimize yaşanlar Led ekrandan halkımıza gösteriliyor. 15 Temmuz gecesi FETÖ mensuplarınca gerçekleştirilmek istenen hain darbe teşebbüsünü unutmadık, unutturmayacağız.

Bir topluluğu millet haline getiren en önemli faktörlerden birisi de vatan sevgisi etrafında kenetlenmektir. Yüce Türk Milleti, Kurtuluş Savaşında ve 15 Temmuz gecesinde olduğu gibi ülkesine, bayrağına devletine sahip çıkmıştır. 15 Temmuz gibi hain darbe girişimlerinin olmaması ve bu tür olayların yaşanmaması için her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olmalıyız. Bu vatan hainlerine karşı tek yürek tek ses olmalıyız” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here