İskenderun Kayraspor, 5 Temmuz İskenderunspor’u 2-1 Mağlup Etti

0
337

Sarıseki Fuat Tosyalı Spor Kompleksinde yapılan müsabakada rakibini yenen İskenderun Kayraspor, (U-19) Gençler Ligi (B) Grubunda averajla liderliğe yükseldi 

2019-2020 Sezonu Hatay 1. Amatör Küme (U-19) Gençler Ligine Hatay’ın muhtelif sahalarında yapılan karşılaşmalarla devam edildi. (B) Grubunda haftanın en önemli karşılaşması Sarıseki Fuat Tosyalı Spor kompleksinde yapıldı. İskenderun Kayraspor, zevkli ve çekişmeli geçen karşılaşmada 5 Temmuz İskenderunspor (U-19) takımını 2-1 mağlup etti.

Hatay Bölgesi hakemlerinden Muhammet Ocakoğlu, Yunus Emre Güllü ile M. Ali Damlar’ın yönettiği karşılaşmada Kayraspor’un gollerini Mehmet Tüfekçi ile Rezan Akdemir, 5 Temmuz İskenderunspor’un golünü de Kadir Kurt attı.

Alınan bu sonucun ardından İskenderun Kayraspor, puanını 21’e yükseltip gol averajı ile liderliğe otururken, yine 21 puanı bulunan 5 Temmuz İskenderunspor da ikinci sıraya geriledi.

Karşılaşmayı İskenderun Belediye Başkan Yardımcıları Kemal Nadir Ünal ile Ahmet Keskin, Destek Hizmetler Müdürü Ergün Saydam, Kulüp Asbaşkanı Bünyamin Saraçoğlu, Başkan Yardımcısı Suat Alpaydın, BAL Takımı Teknik Direktörü Hıdır Özdemir, yardımcı antrenörler Emre Altun, Kenan Kurt ile Altyapıdan sorumlu Teknik Direktör Murat Kurt’ta izledi. Başkan yardımcıları ve Turuncu-Mavililer, her iki takımı birleştirerek toplu halde resim çektirdiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here