Mersin’de İskenderun Belediye Boks Takımı Rüzgarı Esti

0
249

‘10 Kasım Atatürk’ü Anma’ İller Arası Boks Turnuvası

İskenderun Belediye Boks takımı başarılarına bir yenisini ekleyerek, bir kez daha “Türkiye ringlerinde bizde varız” dedi. İskenderunlu boksörler, Mersin’de yapılan ‘10 Kasım Atatürk’ü Anma’ İller Arası Boks Turnuvasına katılarak, kente madalyalarla döndüler.

Oldukça kalabalık boks izleyicisinin takip ettiği bu anlamlı turnuvaya Hatay ilini temsilen katılan İskenderun Belediyesi Boks takımında; bayanlarda 46 kg’da Melani Baş, erkeklerde ise 48 kg’da Salim Öztürk, 57 kg’da  Abdullah Demir, 64 kg’da Kerem Eroğlu, süper ağırda Mert Eroğlu Altın, birinci gelerek altın madalya aldılar. Finalde rakibine yenilen 57 kg’da Furkan Ege ikinci olarak gümüş madalyanın sahibi oldu. İskenderun Belediye Boks takımı, iller arası turnuvada takım halinde birinci gelirken, şampiyonluk kupasını da Boks Antrenörü Hasan Erdener aldı.

Elde edilen başarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Hatay İl Boks Temsilcisi Nuri Erdener; “Hocaları Hasan Erdener ve şampiyon boksörlerimizi kutlarım. İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı bu anlamlı turnuvanın en önemli aktörü olmuştur. İskenderun Belediye boks takımına gösterdiği ilgiden dolayı Türk sporu adına ona şükranlarımızı sunuyoruz” dedi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here