İskenderun Kaymakamlığına Recep Soytürk Atandı

0
214

İskenderun Kaymakamlığı görevini yürütürken emekli olan Hasan Özyiğit’in yerine Dörtyol Kaymakamı Recep Soytürk, İçişleri Bakanlığının 20/06/2017 tarih ve 2017/261 sayılı kararnamesiyle ilçemiz kaymakamlığına atandı.

İskenderun eski Kaymakamı Hasan Özyiğit, 17 Mayıs 217 tarihi itibariyle emekliye ayrılmıştı. Özyiğit’in yerine Payas Kaymakamı Hakan Kılınçkaya, 17 Haziran 2017 tarihine kadar bir ay boyunca İskenderun Kaymakamlığına vekâlet etmişti.

Valilik kararıyla hafta başından bu yana üç gün boyunca İskenderun Kaymakamlığı görevini vekaleten yürüten Dörtyol İlçe Kaymakamı Recep Soytürk, İçişleri Bakanlığının 20/06/2017 tarih ve 2017/261 sayılı kararnamesiyle İskenderun Kaymakamlığına asaleten atandı.

Sakarya Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevini yürüttüğü sırada 2013 yılında Dörtyol Kaymakamı olarak göreve başlayan Recep Soytürk, bakanlığın aldığı karar doğrultusunda, bir süredir İskenderun Kaymakamının emekliye ayrılmasının ardından vekâleten yürütülen İskenderun Kaymakamlığına tayin edildi.

Dört yıldır Dörtyol İlçe Kaymakamı olarak görev yapan Recep Soytürk, görev yaptığı yerlerin Valiliklerinden ve çeşitli sivil toplum kuruşları tarafından teşekkür belgesi almış, yurt genelinde faaliyet gösteren Türkiye Ana ve Çocuk Sağlığı Vakfı tarafından ise 2002 yılında Atatürk Haftası Hizmet Ödülleri kapsamında ‘Yılın En Başarılı Bürokratı’ olarak seçilmiştir. Evli olan Kaymakam Recep Soytürk, 3 çocuk babasıdır ve iyi derecede İngilizce bilmektedir. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here