İskenderun Belediyesi Çocuk Etkinlikleri Yoğun İlgi Gördü

0
131

İskenderun belediyesi kültür müdürlüğü tarafından millet parkında çocuk etkinliği düzenledi. Geleceğimizin teminatı olan çocuklara yönelik birçok etkinlik düzenlemeye devam edeceklerini belirten Başkan Fatih Tosyalı, düzenlenen etkinlikler hakkında bilgiler vererek; “Belediye olarak sosyal ve kültürel etkinliklere büyük önem veriyoruz. Millet parkında düzenlemiş olduğumuz etkinliklerde çocuklarımız eğlenirken öğreniyor, kaynaşıyor ve birlikte sosyal hayata katılım sağlıyor. Belediyemiz tarafından millet parkında düzenlenen çocuk etkinlikleri yoğun bir ilgi görüyor. Düzenlenen halat çekme, yüz boyama, el baskısı ve karaoke gibi etkinliklere katılan çocuklarımız gönüllerince eğlendi” dedi.

İskenderun Belediyesinin organize ettiği çocuk şenliği büyük ilgi görürken, yapılan etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.

Çocuk etkinliğinde Müzik eşliğinde çocuklar gönüllerince eğlendi. Çocuk şenliğine katılan Belediye Başkan yardımcısı Doç. Dr. Ayşe Neslin Oğuzhan Akkoca çocuklarla yakından ilgilendi ve zaman zaman onlara eşlik ederek hatıra fotoğrafı çektirdi. Stantlarda dağıtılan rengârenk çocuk materyalleri ise göz kamaştırdı.

Belediye Başkan yardımcısı Doç. Dr. Ayşe Neslin Oğuzhan Akkoca çocuklara Başkan Fatih Tosyalı’nın selamlarını ileterek bu tür etkinliklerin devam edeceğini belirtti. Minik öğrenciler ve veliler ise düzenlenen etkinlikten dolayı teşekkürleri ilettiler. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here