Madeni İşler Odasından Milletvekili Özel’e Ziyaret

0
81

Ziyarette Yeni Sanayi Sitesinin Yeri Konuşuldu

İskenderun Madeni İşler Odası Başkanı Ahmet Çardaklı ve Yönetimi, Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel’i kentimizde bulunan ofisinde ziyaret etti.

İskenderun Madeni İşler Odası Başkanı Ahmet Çardaklı bilindiği üzere bir müddetten beri İskenderun Sanayi Sitesinin yeni yeri ile ilgili yoğun çalışmalar içerisindeydi. Çardaklı ve yönetimi bu kapsamda, yeni sanayi sitesinin bakanlık onayı için hazırladığı geniş kapsamlı dosyayı Ak Parti Milletvekili Abdulkadir Özel’e sunmak üzere, kendisini İskenderun’da bulunan milletvekili ofisinde ziyaret ettiler. Hazırlamış olduğu yeni sanayi sitesinin dosyasını Milletvekili Özel’e sunan Çardaklı, İskenderun sanayi esnafı adına destek istedi.

Bu girişimin, İskenderun sanayi esnafını yakinen ilgilendirdiğini ifade eden Milletvekili Özel; “Bölgemiz adına olumlu baktığım bu girişim için Madeni işler odasını tebrik ediyor ve sorunların çözümü için gerekli girişimlerde bulunacağımı belirtmek istiyorum” diye konuştu.

Ak Partili Vekil Özel, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ile görüşüp bayram arifesi toplanıp bu işin çözüm konusunu ele alacaklarını da ifade etti. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here