İskenderunspor Sarımazı’da Oksijen Depoluyor

0
126

Turuncu-Mavili Camia Dualarla Yeni Sezona Merhaba Dedi

Bölgesel Amatör Lig (BAL)’de mücadele eden Turuncu-Mavili ekip 5 Temmuz İskenderunspor, yeni sezon öncesinde Belen’in Sarımazı Mahallesindeki mesire yerinde oksijen depoluyor. Turuncu-Mavili ekip, yeni sezona da renklerine bağladığı futbolcuların da hazır bulunduğu bir törende kurban kesimi ve dualarla merhaba dedi.

Törende konuşan 5 Temmuz İskenderunspor Kulüp Başkanı Kemal Nadir Ünal, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı adına yeni sezon öncesinde teknik heyet ve futbolculara başarı dileğini iletti.

İskenderun 5 Temmuz Stadyumunda yapılan törene, Ünal’ın yanı sıra İskenderun Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Keskin, Mehmet Ali Dokuzoğlu, Kulüp As Başkanı Bünyamin Saraçoğlu, Başkan Yardımcısı Suat Alpaydın, Teknik Direktör Hıdır Özdemir ile yardımcıları Halit Yavuz, Kenan Kurt, Emre Altun ile kulüp çalışanları katıldı.

As Başkan Bünyamin Saraçoğlu, burada yaptığı açıklamada; “Bazı mevkilerimizde eksikler görülmesi halinde teknik heyetimizin vereceği raporlar doğrultusunda transfer yapmayı gündemimize alırız. Burada bizim amacımız camiamıza yakışan bir ekip oluşturmaktır” dedi.

Çalışmalara Sarımazı’da Başlandı

Yeni sezon hazırlıklarını İskenderun-Belen bölgesinde sürdüren 5 Temmuz İskenderunspor’un çalışmaları da kamuoyu ile paylaşıldı.

Turuncu-Mavili ekibin Teknik Patronu Hıdır Özdemir, yeni sezon hazırlıkları ile ilgili yaptığı açıklamada; “5 Temmuz İskenderunspor, sabah ve öğleden sonra olmak üzere günde çift idman yaparak 10 Ağustos Cumartesi sabahına kadar çalışmalarını sürdürecek ve birinci etabın birinci bölümünü tamamlayıp futbolculara 2 gün bayram izni vereceğiz. Bayramın 3. günü yeniden başlayacak olan çalışmalarımızı 21 Ağustos tarihine kadar sürdüreceğiz. Birinci etap ikinci bölümü tamamlayarak futbolcularımıza 2 gün da izin vereceğiz” dedi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here