İpi Göğüsleyenler, Dörtyol Belediyespor ile Şirincespor Oldu

0
85

Hatay 1. Amatör Küme Play-Off Liginde, İpi Göğüsleyenler, Dörtyol Belediyespor Şirincespor Oldu

2017-2018 Futbol Sezonu Hatay 1. Amatör Küme Play-Off Ligi, iki ayrı sahada yapılan karşılaşmalarla tamamlandı. Play-Off maçlarının tamamlanmasının ardından, rakiplerini saf dışlı bırakan Dörtyol Belediyespor ile Hatay Şirincespor, 2018-2019 Futbol Sezonunda Hatay Amatör Küme Süper Liginde mücadele etmeye hak kazanan ekipler oldu.

Dörtyol 9 Ocak stadında yapılan karşılaşmada Kaan Temizlik Antakya Gençlikspor’u 3-1 mağlup eden Dörtyol Belediyespor, 15 puan ile grupta şampiyon oldu. Antakya Nazım Koka Sahasında Kırıkhangücü’nü 2-1 mağlup eden Hatay Şirincespor da 12 puan ile ligi ikinci tamamladı.

Bu sonuçların ardından Dörtyol Belediyespor ile Hatay Şirincespor, 2018-2019 Futbol Sezonunda Hatay Amatör Küme Süper Liginde mücadele etmeye hak kazandılar.

Dörtyol’daki zorlu karşılaşmayı, Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy’da izledi. Karşılaşma öncesinde Dörtyol Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı, maçın hakemleri Mustafa İnan, Sinan Başak ile Yunus Kala’ya ve her iki takım futbolcuları adına takım kaptanlarına çiçek takdim etti.

Şirincespor’da Süper Amatör Liginde

2017-2018 Futbol Sezonu Hatay 1. Amatör Küme Play-Off karşılaşmasının son haftasında Kırıkhangücü’nü 2-1 yenen ve puanını 12’ye çıkartarak ligi ikinci sırada tamamlamayı başaran Şirincespor, 2018-2019 Futbol Sezonunda Hatay Amatör Küme Süper Liginde mücadele etmeye hak kazandı. Şirincespor’un kupasını, Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Öztürk verdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here