Güney Akademi Vodanet, U-15 Hatay Şampiyonu

0
179

Güney Akademi Vodanet, Hatay U-15 Erkekler Ligi’ni namaglûp şampiyon bitirerek geleneği bozmadı. Oynadığı tüm maçları net skorlarla kazanarak şampiyonluğa uzanan Güney Akademi, 10’cu yılında toplamda 10’cu Hatay Şampiyonluğunu da kazanmış oldu.

Bu yıl Vodanet Medya sponsorluğunda katıldığı her kategoride Hatay Şampiyonluğunu hedefleyen Güney Akademi’nin Kulüp Başkanı Nebil Özdemir, U-15 Ligi şampiyonluğu ve diğer yaş kategorileri ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da her kategoride Hatay 1’iliğini hedeflediklerini kaydeden Özdemir; “Öncelikle sponsorumuza destekleri için müteşekkiriz. Bu yıl U-16, U-15, U-14, U-13, U-12, U-11 olmak üzere 6 kategoride Hatay Ligine katıldık. U-16 takımımız finali averajla kaybederek 2’ci oldu. U-15 takımımız ise oynadığı tüm maçları rahat kazandı ve şampiyon oldu.

Her iki takım sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Ayrıca diğer yaş gruplarındaki sporcularımızdan da aynı beklentimiz var. Bu yıl tüm takımlarımızı zirvede görmek istiyoruz” dedi.

Çalışmalarının yaz-kış demeden yüksek tempoda devam ettiğini de kaydeden Özdemir, çok çalışıp, çok yorulduklarını vurgulayarak; “Oyuncularımızın seviyelerinin günbegün yükselmesi, kulübümüzü yukarı sıralara taşımaları bizleri mutlu ediyor, emeklerimizin karşılığını aldığımızı düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

Önlerinde U-15 Bölge Şampiyonası olduğunu da belirten Özdemir; “Hatay 1’cisi olan U-15 takımımız, ilimizi 20-24 Mart’ta Malatya’da düzenlenecek olan turnuvada temsil edecek. Hedefimiz grubumuzda ilk 3’e kalarak Türkiye yarı finallerine gidebilmek. Eğer başarabilirsek bu hem kulübümüz hem de Hatay Basketbolu için büyük bir övünç kaynağı olacak. Oyuncularımıza güveniyoruz, Malatya’dan sevindirici haberlerle dönmek istiyoruz” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here