İmara Açık Alanlardaki Hatlar Deplase Ediliyor

0
89

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), altyapıya dair vatandaşlardan gelen bütün taleplere kalıcı çözümler ile projeler hazırlanarak sorunların giderildiğini duyurdu.

Eskiden döşenen hatlarının bağlantı şebekelerinde ve etrafında bulunan alanların imara açık olan bölgelerinde yenileme çalışmasının yapıldığını belirten Genel Müdürlük, yeni yerleşim alanlarının mevcut olan içmesuyu ve kanalizasyon hattının inşaat yapımına engel olan kısımlarının iptal edilerek deplase yapıldığını açıkladı.

İskenderun ilçesine bağlı İsmet İnönü Mahallesi 711 Sokak’ta bulunan bir inşaatın yapımı aşamasında tespit edilen kanalizasyon hattına talep üzerine müdahale eden HATSU ekipleri, bölgedeki kanalizasyon hattını iptal ederek başka bir ana şebekeye deplase edilmesi için 200’lük borular ile 12 metre yeni hat döşedi.

ALO 185 HATSU İhbar Hattı’na gelen bildirimlere her geçen gün hızlı bir şekilde müdahale edilerek vatandaşların taleplerine kulak veren İdare, altyapının sorunlarını çözmek için gece gündüz demeden mücadele veren ekipler tarafından sorunların günü birlik çözüme kavuştuğunu bildirdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here